Nuvi 2557

2820

Доставка:
Оплата:
Гарантія:
  • 1 рік (на усі товари)

з картою України НавЛюкс!

Автомобільний навігатор Garmin nuvi 2557 оснащений великим 5-дюймовим екраном. Подвійна орієнтація екрану дозволяє вам тримати nüvi вертикально або горизонтально залежно від режиму використання – в автомобілі або під час пішої прогулянки.

garmin nuvi 2557

Функції Garmin Real Directions™ і Garmin Real Voice™

У nuvi 2557 використовуються поліпшені "голосові навігаційні інструкції від повороту до повороту" завдяки функції Garmin Real Directions*. Це прості для розуміння інструкції, за допомогою яких пристрій підкаже Вам дорогу, використовуючи помітні орієнтири, будівлі та світлофори. Більше не потрібно вчитуватися в назви вулиць, покращена технологія Garmin Real Voice™ використовує натуральний і дружньо звучний голос. Функції Garmin Real Directions і Garmin Real Voice застосовуються тільки в нашій лінії GPS-навігаторів.

Голосові і візуальні навігаційні підказки

Active Lane Guidance з голосовими підказками допоможе Вам правильно вибрати смугу руху при з'їзді з шосе або при проходженні складної транспортної розв'язки. По мірі наближення з'являться анімовані моделі з яскравими стрілками, що вказують потрібну смугу руху. В якості додаткової допомоги пристрій видасть голосові підказки. З функцією Junction View Bird's Eye, на екрані буде показано вигляд транспортної розв'язки з висоти пташиного польоту. А PhotoReal Junction View реалістично відображає перехрестя і розв'язки по маршруту, в тому числі і навколишній пейзаж. Яскраві стрілки вкажуть потрібну смугу руху. nüvi 2557 відображає реальні дорожні знаки під час усього шляху*.

Ще більше інформації

На екрані приладу nuvi 2557 постійно показана дорожня карта. Збоку відображається допоміжна інформація. Для отримання додаткових даних подайте голосову команду або торкніться екрана. Під час навігації по маршруту, Ви можете отримувати інформацію про прилеглих сервісах (заправках, ресторанах, магазинах тощо) На екрані nuvi 2557 відображається обмеження по швидкості, поточна швидкість і точний час прибуття. Подивившись на екран, Ви відразу ж прочитаєте назву поточної вулиці.

Функція доступна тільки на території Європи.

           
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.